Kadootjes- markt bij Orion

Vrijdag 1 december van 14.00  tot 18.00 uur.  Dit jaar in onze gezellige Cultureel Centrum! lees meer

Verkoop van handgemaakte producten uit onze ambachtelijke werkplaatsen, muziek, gepofte kasatanjes, warme choco, en nog veel meer... !

Parkeren graag in de wijk Zevenkamp.

Sterk in je Werk Week

De RotterdamseZorg organiseert van  27 november t/m 1 december de Sterk in je Werk Week, een week vol gratis activiteiten en workshops. Altijd al willen speeddaten met een loopbaanadviseur / weten wat jouw talent is / kijken door een Google Glass / voelen wat mindfulness met je doet? lees meer

Orion organiseert samen met deRotterdamseZorg gratis workshops, zodat jij goed, gezond en met plezier je werk kunt blijven doen. Nu en in de toekomst.

 Bekijk alle workshops op www.derotterdamsezorg.nl/sterkinjewerkweek en schrijf je in!

 

Beste Werkgevers Keurmerk voor Orion

Orion heeft het Beste Werkgevers Keurmerk (3 sterren) ontvangen. Vorig jaar heeft een groot aantal van onze medewerkers de tijd genomen om deel te nemen aan een medewerkersonderzoek van Effectory. Met dit als resultaat.  Een mooi compliment voor Orion. lees meer

De Beste Werkgevers Score is gebaseerd op zes elementen; werkgeverschap, organisatietrots, organisatieinrichting, waardering, werktrots en het benutten van talent.

Volg ons op Facebook!

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en leuke gebeurtenissen bij Orion? lees meer

Volg ons via Facebook!